Ninots

LogoPetit

Per Què?

Ninot Da Funk és un grup amb seu a Lleida i format per músics de llarg recorregut. El naixement de la banda surt de la necessitat d’afrontar reptes musicals més grans amb l’objectiu d’assajar, aprendre i créixer Artísticament.

El Què

Les Composicions Pròpies del grup prenen, cada cop més, un gran Pes específic i es van fent lloc en un repertori on es fixa la mirada en la música dels 70’s i 80’s sense fer cap lleig a Artistes consagrats al present segle, sempre amb el toc d’autenticitat d’èpoques pretèrites. Gino Vanelli, Tower of power, Incognito, Steely Dan, John Mayer, Bonnie Raitt… són alguns dels referents que versionen Ninot Da Funk.

I ara… Què?

Cada any i després de llargues sessions d’assajos, la banda es planteja l’obligada inquietud de sortir a l’escenari. El repte de NDF és arribar a la gent i agradar amb cançons que algunes d’elles eren fins fa poc desconegudes fins i tot pels mateixos músics.

ON…

El repertori de NDF és intemporal i està en constant evolució. S’adapta a tots els tipus d’esdeveniments en viu, auditoris, festivals, festes… per a 10 o 10.000 persones.


Components

Alicia Torrelles – Veu
Benjamí Felip – Veu
Óscar “Guti” – Bass
Òscar Canosa – Trombone
Brauli Navarro – Tenor & Alto Sax
Gregori Satorres – Trumpet
Ignasi Corella – Drums
Josep Ma. Serra – Keyboards
Juan Madera – Guitar
Olaf Ferigni – Baritone & Tenor Sax

Contacte

facebook-logo-square-webtreats

mail-square-webtreats

contacte@ninot.net